Goede Doelen

AFLEVERING 5:  Een onvergetelijke dag…

Zaterdag 17 december, 17:00 uur.

In deze aflevering staan twee goede doelen centraal: de Daniel den Hoed Stichting en Stichting Lach voor een Dag.

Herhaling:
Maandag 18 december om 15:30 uur.
Zaterdag 23 december om 14:30 uur.

 

Wat is stichting Daniel den Hoed?

KANKER RAAKT ONS ALLEMAAL. EERST EN VOORAL DE PATIËNTEN ZELF, MAAR OOK DE MENSEN OM HEN HEEN. JAARLIJKS OVERLIJDEN IN ONS LAND MEER DAN 43.000 MENSEN AAN KANKER”

De Daniel den Hoed Stichting haalt geld op voor meer wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Elke stap dichterbij de genezing van kanker is ontzettend belangrijk. De stichting treedt naar buiten met de kreet: ‘Maak kanker kansloos’. Dit is een oproep aan iedereen om de strijd tegen kanker aan te gaan en het wetenschappelijk kankeronderzoek in het Erasmus MC te steunen.

Therapie op maat
Ons doel is dat iedere patiënt een unieke behandeling op maat krijgt, aan de hand van de meest recente wetenschappelijke resultaten. Daarbij wordt een directe brug geslagen tussen het onderzoek in het laboratorium en de behandeling van de patiënt.

Wat kun jij doen voor Daniel den Hoed?

Help mee in de strijd tegen kanker en doneer een vast bedrag per jaar, per kwartaal, per maand, of doneer eenmalig. Elke donatie is van grote waarde voor baanbrekend kankeronderzoek en een stap dichterbij “behandeling op maat voor elke patiënt”

Doneren?

Elke gift is van grote waarde. Samen maken we kanker kansloos.
Doneer op NL49INGB0000008353 t.n.v. de Daniel den Hoed Stichting.

De vrienden van dit goede doel:Bakker Klootwijk, Holland Casino, European Credit Partners en Exotisch Tuincentrum de Evenaar.

 

Wat is stichting  Lach voor een Dag?

“EEN LACH IS IN EEN FLITS VOORBIJ, MAAR DE HERINNERING ERAAN BLIJFT ALTIJD…”

Lachen is gezond! En omdat in Nederland een flinke groep kinderen niet altijd in de situatie verkeert om regelmatig te lachen wegens een ernstige ziekte, wordt voor hen een speciaal op maat gemaakt dagje uit naar het theater of pretpark geregeld. Stichting Lach voor een Dag organiseert een complete dag uit met VIP-behandeling, inclusief limousine, op maat gemaakte kostuums, een backstage bezoek en uitgebreide meet & greet. Een kind kan zo even alle zorgen vergeten en samen met zijn familie lachen. Niet alleen die ene dag, maar elke keer wanneer hij/zij weer terugdenkt aan dat mooie moment.

Wat kun jij doen voor Lach voor een Dag?

Wilt u één van de Vrolijke Vrienden of partners worden, kent u een kind dat een bijzondere dag naar het theater verdient of wilt u op welke andere manier dan ook helpen om zoveel mogelijk kinderen te laten lachen? Neem dan contact op met onze stichting via de website www.LachvooreenDag.nl  Donaties zijn van harte welkom en u kunt ook sponsoren. U draagt bij aan vele extra’s, zoals bijzonder vervoer, feestelijke kostuums en een leuk aandenken aan een bijzondere dag.

Doneren?

Rekeningnummer Rabobank: NL34RABO0120826135 t.n.v. Stichting Lach voor een Dag