THE CHALLENGE

THE CHALLENGE

The Challenge kent iedere week een uitdaging, waardoor je keer op keer het onverwachte kan verwachten. Presentator Kevin Brouwer heeft de taak om alles in goede banen te leiden en de deelnemers te helpen met hun challenge. The Challenge wordt uitgezonden op de late zondagmiddag (17.00 – 17.30 uur op RTL4) en is daarmee het nieuwe paradepaardje van Stay in Touch Media.


Meer informatie op: www.thechallenge.tv
Presentatie: Kevin Brouwer

OVER ONS

Stay in Touch Media is een media bedrijf uit Rotterdam en creëert video content voor bedrijven en organisaties. Wij zijn ook bekend van succesvolle TV programma’s als Trips & Travel, Da’s Goed Geregeld, De Beste van Nederland (RTL4) en de zakelijke talkshow Business010 (RTL Z). Daarnaast produceren we bedrijfs- en instructiefilms voor de zakelijke markt en ‘Vloggen voor bedrijven’.

Stay in Touch Media heeft een waardevol team van professionals om zich heen verzameld van cameramensen tot editors en van regisseurs tot webdesigners. Bij ons is uw media productie in goede handen en onze ervaren marketeers brainstormen graag mee over de invulling van de (social) media campagne.

De reden dat opdrachtgevers voor ons kiezen is vooral gebaseerd op onze ervaring in het medialandschap, enthousiasme, oog voor detail maar bovenal de onuitputtelijke creativiteit.